Corona

Hej,

Annorlunda tider för oss alla nu, för mig som golfproffs innebär det att alla tävlingar i april och maj är flyttade fram till augusti och september. Vi vet inget mer om juni/juli än men hoppas på att det kanske blir spel iaf.

För mig var det på något sätt ett skönt avbrott från allt resande. Att inte kunna resa att få stanna upp och reflektera känns nyttigt. Träningen som vanligt vis går på automatik med högt fokus på nästa tävling kändes plötligt lite tomt, vilket var intressant för ja insåg var kortsiktigt mitt fokus är. Och att ja lever i en ständig förhoppning om att nästa tävling måste gå bra.

Min plan för april och maj blir nu att få en struktur på träningen som jag känner ger mig en så bra förberedelse som möjligt för att vara i form fysiskt och mentalt när tävlingarna börjar igen.

Glad för att jag utbildade mig till PT i oktober förra året vilket gör att jag kan jobba extra som det nu i dessa tider men även känna att jag gör något annat. Ser fram emot att bygga upp en större kundkrets och bli bättre och bättre på att lära ut och hjälpa andra må bättre.

Fysisk träning har alltid hjälp mig må bättre och jag tror det är super viktigt nu i dessa tider att vi ta hand om vår kropp och mentala hälsa för att inte tappa fotfästet. Hur mycket det än blåser och stormar tror ja att är du stark inifrån och ut kan du motstå det mesta.

Ta hand om varandra så hörs vi snart igen.

Stor kram Viva

Senaste inlägg

Kommentera inlägget

Börja skriva & tryck enter för att söka