Maj

Hej,

Tänk att det redan är slutet på maj. Tiden som går förbi varje dag som solen går upp och ner ger mig perspektiv och en känsla av klarhet. Ofta kör jag bara på och låter dagarna gå i varandra innan jag vaknar vet Jag vilket kort eller vilken roll jag ska spela den dagen.

Oftast är det kortet med golf, träning eller tävling. Min pappa sa till mig en gång om du ska göra något du inte känner för så ha med dig känslan när du går upp att snart ligger man där i sängen igen och dagen är över kortet är spelat och solen går ner samtidigt som månen ger en ny skepnad av nästa dag.

Jag trivs med min tillvaro just nu, jag är helt frisk, inga skador jag får fokusera 100% på golfen och har tävlingar nästan varje vecka. Alla i min familj mår bra och värmen och sommaren börja komma till Sverige.

Idag är det söndag morgon och ja vaknade med ett blankt kort, det fanns ingen utlagd spel plan för dagen utan att jag och Kristalle skulle springa innan frukost men jag förstod att den skulle ändras för jag kunde höra hur hon pratade i telefon och samtalet var längre än 45 min. Jag han bli hungrig och nu har jag ätit min gröt och grov bröd med stekt ägg på. Favoriten just nu, plus kaffe såklart. Älskar frukost och har alltid gjort.

Det första jag gjorde när ja vaknade var att vända på min mobil, har någon skickat ett meddelande till mig? Mobilen var blank, jag tyckte det var skönt. Det andra jag gjort var att skrolla mot Instagram appen, men när jag såg dom rosa/oranga och gula färgerna tala till mig inbjudande så bestämde ja mig för att inte ta reda på vad hela världen gör eller har gjort 06.35 en söndag morgon så ja la ifrån mig mobilen och tog en andetag istället, hur känner ja idag?

Steg upp satte på kaffe kokaren som by the way är orange ( min favorit färg) för den innehåller allt enligt mig. Kärlek / värme/ en osäkerhet / en styrka/ och ett djup. Berättade ja även att ja har vattenfast orange färg bakom vask och spis med:)))

Hämtade min dator för att börja googla efter något utvecklande, men blev trött bara ja såg datorn. Tog istället fram min bok som jag fick i Julklapp av min bror Sebbe, Gunhild A Stordalen ”den stora bilden”. Började läsa den i Australien i januari och är nu på sidan 189, ja ni hör är ingen stor läsare direkt. Jag önskar att jag var, jag vill vara men eftersom min ovana att läsa så blir det en ansträgning och när ja är trött och vill vila så kan ja inte bara.

Men nu läste ja, alltid pigg på morgon. Läste 20 sidor iaf innan jag blev alldeles för hungrig för att ligga kvar i sängen.

Denna veckan är det tävling fredag – söndag på Swedish golf tour Tegelberga sen åker vi till Schweiz igen på måndag för nästa Let Access.

I veckan blir det träning och återhämtning som står på schemat. Min bästa återhämtning är bra sömn och bra mat och att dagarna inte blir allt för långa med aktiviteter.

Har jag berättat att jag har en kompis här från Australien som bor hos mig. Hon heter Kristalle och spelar också på Let Access och Svenska touren. Mellan tävlingarna har hon sin bas hos mig i Landskrona. Hon har varit här en månad snart och vi fungerar mycket bra ihop. Hon är enkel och jag har märkt att jag blir mer strukturerad när hon är kring mig för vi planerar vår tid bättre. Hon kommer totalt vara hos mig i 10 veckor men hennes pojkvän kommer till helgen och stannar 3 veckor. Jag fick mycket hjälp med boende när ja var i Australien och det betydde enormt mycket ekonomiskt så jag är glad att jag kan göra det samma för någon annan.

Nu ska jag ut och jogga:) Det är inte min bästa förmåga men märker att jag mår bra av det efteråt:)

Ta hand om er.

Kramar Viva

Senaste inlägg
Showing 2 comments
 • Mats
  Svara

  Heja bästa Viva hoppas allt är väl med dig och golfen flyter på.
  Allt gott
  Mats

 • SEO Referral Program
  Svara

  Awesome post! Keep up the great work! 🙂

Kommentera inlägget

Börja skriva & tryck enter för att söka