2017 Let kval

Hej,

Kvalet som jag spelat så många gånger, kvalet som inte längre kändes som ett hinder utan en möjlighet. Kom ner i god tid och kände mig i sån fysik, teknisk och mental form.

Men jag visste också att det handlade till slut om att prestera. Jag visste att det krävdes bra golf och jag visste att det inte räckte med safe golf.

Började bra med 72-72 och låg helt okej med, inför tredje varvet kände ja mig ännu mer lugn och redo för ja haft en bra start och nu var det bara att gasa.

Började med lite sämre boll träff och gjorde några snabba boggies, efter 9 hål var ja 3 över par och det kändes jobbigt, även fast jag vet att man kan vända det och allt kan hända så kändes det som en börda, jag hade hamnat i fel fokus och fick svårt att ta mig där ifrån. Men jag kämpade på och gav inte upp till jag gjorde 4 boggies till i rad som ett rinnande vatten som inte gick att stoppa. hål 13-16.

17 räddade jag en par och 18 gjorde ja birdie genom att slå upp sponen på 2 och 2 putta på en par 5.

+7 blev scoopen och kvalet rann lika snabbt ur mina händer som det rinnande vattnet ute på banan.

Försökte intala mig själv att det inte var kört, men när jag väl kom till hotellrummet rann tårarna ner för mina kinder. Jag frågade mig själv varför? varför sabbar du det igen? kan jag inte få göra om det? jag är sämst…. jag kan inte…. alla tankar flyger fram och tillbaks i huvudet. Tills det är dags att sova och man somnar i en blandning mellan att spela om hålen och drömmer om att dagen aldrig hänt än.

Men dag 4 kvar och en chans fanns det, -5 och ja e vidare. Med min caddie Micke som stöd så sa vi att vi ger inte upp och det här kan gå. Började med en dubbel på hål ett från greenkant….

Ja ingen kul start. Men även fast det var ännu tyngre så gav vi inte upp och gick -1 därifrån.

kom in på 73 och missade cut men tog med mig en väldigt bra känsla.

En känsla av en vinnare, en känsla av en som inte ger upp, en känsla av revange, en känsla av att jag faktiskt kan.

Jag vet att många av er kan tänka att nä nu gick det inte får heller, men för mig känns det annorlunda. som början på något nytt som början på en förändring som början på min karriär.

Jag är redo att fånga vågen, låta vattnet rinna och tårarna försvinna.

Följ med mig när ja seglar, surfar, simmar och dyker.

Kramar från VIVA VICTORIA

 

Senaste inlägg

Kommentera inlägget

Börja skriva & tryck enter för att söka