LPGA Kvalet

Hej,

I slutet på augusti spelade jag steg 1 på LPGA kvalet i Palm Desert, Califonien.

Det var tredje gången jag var där och jag var mer än redo att klara det. Kände mig trygg med banorna och klimatet, som var väldigt varmt. Ett snitt på 45 grader under varje tävlings varv, blev mycket vatten och mental träning att inte tänka på att man var hyfsat varm:)

Första varvet sköt jag +2, vilket kändes som en besvikelse då jag var -2 efter 5 hål och hade en bra store på gång. Men mina mentala monster drog snabbt mig tillbaka till normal status. Men vägrade att hänga med huvudet och gick ut andra varvet med en stark inställning att fixa det här. Var -2 efter 15 spelade hål och hade även här en bra store på gång men samma sak slarv i slutet och med en dubbel på sista hålet slutade ja +2 även detta varv.

Så nu var jag +4 efter två spelade varv och 125 av 367 spelare skulle gå vidare efter 3 rundor till sista varvet.

Jag låg på 156 plats och några slag ifrån att klara cut. Maximal press under 3 rundan då jag även spelade ”den svåra banan” och då skjuter jag -2 och klarar mig vidare med bra marginal.

Super stolt över min prestation där och var nu redo för att komma inom topp 90 efter rond 4.

Men tyvärr var ja inte riktigt där, sköt +3 och slutade på 101 plats 2 slag ifrån topp 90 och 9 spelare.

Så här nära har jag aldrig varit och det sved i hjärtat, själen och musklerna. Jag hade gett allt men ändå inte, jag hade bromsat mig själv igen. Satt keppar i hjulet som rullade så fint. Om jag bara kunde sluta lägga mig i hade jag kunnat cykla till månen.

Men lätt att säga nu, viktigaste här är att man möter de känslor och händelser som uppstod, lär sig av dom och utvecklar en strategi för att det inte ska hända igen.

Låter kanske konstigt men det var så tydligt för mig denna veckan vad som hände. Och även fast jag är så ledsen att jag inte får spela nästa steg så är jag så glad att jag fick den lärdomen. För nu känner jag mig starkare än någonsin, och för första gången på många år börjar ja se mig själv nå drömmen.

Ni andra kanske inte ser det i mina resultat elle intjänade pengar men ja märker det i mitt hjärta i varje steg ja tar och varje dag jag slår upp ögonen. Jag är på väg.

Nu är det lite låg säsong för min del och jag ska vara hemma en hel månad vilket är helt underbart, jag får chansen att träna lite tuffare och lite mer med mina tränare, träffa min familj och sova i min egen säng.

Återkommer med uppdateringar.

Stort kram till er alla // VIVA VICTORIA LEVE SEGERN 

Senaste inlägg

Kommentera inlägget

Börja skriva & tryck enter för att söka