AUGUSTI

Hej,

Dålig uppdatering från min sida, vilket ja ber om ursäkt för. Men tävlingar, träningar och resor har gjort att jag slarvade med bloggen.

Men min golf går starkt framåt, jag märker det när ja tävlar och i hela min tillvaro. Jag känner mig lugnare och tryggare med allt jag gör. Som om ja har fått mer stryka från någon annan kraft, som en extra ryggrad.

Höjdpunkten förra månaden var St:Andrews. Det var den coolaste staden ja varit i. Älskade allt med den. Och ser redan fram emot att åka tillbaka en dag.

Jag var dock inte där för att se staden utan det var final kval till Womens British Open, som spelade på Castel Course.  Flög ner själv på fredags morgon för att hinna gå banan på eftermiddagen och sen spela två inspels varv  lördag och söndag.  Det var en väldigt ondulerad banan så väldigt glad att ja hann se den 3 gånger innan kavlat.

Började väldigt bra med minus 2 efter 9 hål men sen kom den där rösten inom en som säger är inte detta lite för bra nu viva, ska du verkligen gå ur detta så enkelt?  så då blev det lite svårare där ute, lite tvekan och små misstag ledde till en del boggies och missat kval.

Men jag sträcker ändå på mig för det var väldigt mycket som var bra och jag tog det bra. Åkte därifrån direkt till Sundsvall men fick tyvärr feber under natten till första speldagen så fick kämpa lite med orken och fokus på banan.

Men nu är jag hemma igen och frisk och glad, körde ett grymt Fys pass med min fystränare Jonas Morin i morse och känner att styrkan i kroppen e på väg tillbaks.

Golfträningen sen ja kom hem har varit fokuserad på min puttning och det har varit både kul och utvecklande.  Kricken tycker det är viktigt att jag hittar mig själv i puttningen, det som är viva. Och det är en utmaning för då kan man inte härma andra som man tycker verkar har koll på läget utan man måste hitta sin stil och det man själv tror på. Och ja kommer närmare och närmare det!

Längtar redan till nästa putt pass imorgon:)

På onsdag bär det av till Norge för att lira Swedish golf Tour torsdag 36 hål och fredag 18. Sen hem och spela KM på Barsebäck under helgen.

På måndag morgon åker ja till Frankrike för nästa LETAS och sen dagen efter ja kommit hem åker jag till USA för LPGA kvalet steg 1. Låter mycket men det är super kul och ja är laddad.

Kärleken till golfen ja, det handlar om att när ja är ute på golfen känner ja mig trygg, glad och som hemma. Jag vill knappt vara någon annan stans och ja är så glad att jag hittat det jag älskar. Även fast golfen varit ganska tuff mot mig så kan ja bara se mig närmare och närmre mitt mål.

Varje kväll när solen går ner på golfbanan känns det som jag vandrar en dag närmare min dröm.

Nu måste ja sova för ögonen korsar varandra och skärmen blir bara otydligare och otydligare.

Och till min kära vän Jeppe på klubben om du läser detta, så är denna meningen till dig:

När ja kommer till klubben och ser en blå bag med ett namn skrivit i gult blir ja glad, när ja ser en kille i blått med en vit flatscreen och hörlurar på Green blir ja glad när du vänder mina klubbor upp och ner gång på gång blir jag arg och men när ingen ser vänder ja mig om och ler 🙂

KRAM VIVA

 

Senaste inlägg

Kommentera inlägget

Börja skriva & tryck enter för att söka